Vem vågar anta utmaningen?

 

 

Jonas Colting har skrivit ett riktigt bra och  provocerande inlägg på sin blogg. ”Svenska dietister borde skämmas”. Utdrag från inlägget…

Så här kommer en utmaning! Jag utmanar dig dietist på diskussion! Vi ska diskutera kostråd och hälsa! Vi ska ha en liten Pepsi Challenge, du och jag! Eller förresten, du kan ta med alla dina kompisar också. Varsågod. Faktum är att JAG KRÄVER att få ha en debatt med en ofelbar dietist. Bara för att få visa hur fel denna har. Och JAG KRÄVER att någon från Livsmedelsverket svarar på mina frågor. Bara för att visa att denna inga svar har.

Han har fått galet många kommentarer till det här inlägget, både från privatpersoner och såklart dietister – men ännu verkar det inte som att någon vågat anta utmaningen.

Idag följer han upp med ännu en post och nu är han om möjligt ännu argare 🙂 Tycka vad man vill om honom, men i det här fallet är jag beredd att hålla med honom till hundra procent. Go Jonas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Vem vågar anta utmaningen?

  1. Har helt missat den här killen tidigare! Men nu har jag suttit i typ en timme och läst i hans blogg som du länkade till och ätit min hemska LCHF frukost! 😉 Han skriver helt sjukt bra! Det bäst ord som jag ska lägga på minne och verkligen börja använda är ”margarintalibaner”! Haha, sjukt kul! Nu ska jag läsa vidare vad han skrivit, mycket intressant! 🙂 Ha en bra lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *