Dom fyra P:na

Här har vi fyra mätbara saker jag vill bli bättre på/kunna göra överhuvudtaget.

  • Pull ups
  • Push ups
  • Pistoler
  • Planka

Tänkte göra söndagar till testdag på dessa övningar för att se hur utvecklingen går. Är mör i armar och axlar från gårdagens pass, vilket visade sig på armhävningarna och plankan. Anyways, såhär gick det idag:

Pull ups – 0 stycken!
Push ups- 20 st
Pistoler- 4 höger ben 0 vänster
Planka 2.09

Jag nöter vidare på mina pull ups (bygger upp styrkan genom att köra så låååååååångsamt jag bara kan i den excentriska fasen). Mitt vänstra ben är grymt mycket svagare än det högra. Kanske att man ska köra lite single leg övningar för att öva upp styrkan på vänstern?!

Idag var planen att köra ett intervallpass där man varvar övningar för upper/lower body. Men eftersom det idag är armarnas tur att vara ömmande och svaga fick det bli till att bara använda benen. Fast det blev inget intervallpass. Gav mig ut på en låg intensiv PW/jogging-runda på 1,5 timme istället. Har fördelen att bo vid havet och jag körde hela havssträckan- Västra Hamnen, Ribban, Ön och småbåtshamnen. Som balsam för själen. Även den ska ha sitt.

Nu ska jag ta och städa lägenheten och invänta Fantastic som idag kommer hem från Sweden rock. Solbränd och lagom sliten I guess 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *