Trött på att löka

Girls, jag hoppas ni känner till det här med aluminium i deoderanter och hur det kan påverka kroppen. Jag har letat med ljus och lykta efter en naturlig deo, som kan leva upp till en dräglig standard. Det är helt okej att löka, det är inte okej att lukta lök…Speciellt inte när produkten ifråga kostar 269:-!!!! Känner mig blåst.

Köp inte den här deon från Rosenserien. It´s a waist of money!

Den bästa jag har testat är Urtekrams  rose deo crystal. Funkar i nästan alla lägen. Pallar dock inte trycket under ett krävande träningspass och det stör mig.

Är det någon där ute som har ett bra förslag så please share!

För er som inte vet varför man ska undvika aluminium i deo – läsnull gamla inlägg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Trött på att löka

    1. Det låter fantastiskt! Måste bara kolla upp vad den innehåller i övrigt. Är det bra skit blir jag världens gladaste! Fenx for the great tip!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *