Meatza time!

20120902-204328.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 reaktioner till “Meatza time!

  1. Tyvärr kan jag inte ta cred för varken ide’ eller namn. Hittade det på Paleo with dessert- en blogg jag följer, men gott var det iaf!

 1. Mmm, det här har jag också suktat och tittat på! Meatza låter ju verkligen väääldigt gott!
  Nu när det får så bra respons av dig också, så får det nog allt bli en måltid väldigt snart! 🙂

 2. Provade att göra den i helgen och den är verkligen HELT fantastisk!! Och det bästa av allt var att det blev en massa rester så jag har flera matlådor till närmaste veckan!
  Rena himmelriket! 😉

 3. HERUEKA!!! 🙂

  Tack för massor med toppen INSPIRATION till mat på min viktminskningsresa… Du har ju en guldgruva med underbara recept!
  Denna Meatza var supergod! Och mätt blev man till tusen. Tack för att du delar dina tips! Mvh

  1. Tjena hej Ewa!
   Glad att du gillar den! Meatzan är för tillfället även min personliga favorit. Hur går viktminskningen? Hållt på länge eller ligger du precis i startgroparna? Hoppas du hittar fler maträtter som kan hjälpa dig i jakten på kilon 🙂 Take care!

   1. Har just tagit tag i mitt liv igen, men nåt kilo har försvunnit hittills. Det har tagit mej 4 år att vandra upp i vikt, så det får ta lite tid ner me.. Bara positivt om det kan gå fortare.
    LCHF verkar va rätta metoden som funkar och som jag kan fortsätta med. Magen har slutat att konstra ”bli uppblåst” och godissuget…. det försvann! 🙂 Har redan lagat 2 rätter till från dina recept, som ska bli frukost/lunchlådor. Återkommer med feedback på dessa.. 3vlig kväll!

    1. Vad roligt att höra! Ja som du förstår är jag själv helt frälst i LCHF och har bara känt av fördelar med denna kost. Precis som du säger, ”snäll mage”, inget godissug (hmm, jo ett visst sötsug kan uppstå ibland, men sjukt sällan) och jag är mätt och har en energi som jag inte hade tidigare. Hör av dig om du har några frågor och keep me posted på viktresan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *