Peanutbutter-bacon treats

Inte den sexigaste bilden, I know  – men låt er inte avskräckas för de smakar yummy delish! Lite kladdiga att göra, men väl värt besväret. Börja med att knapersteka bacon och låt det sedan svalna. Kör detta i mixer så det blir finhackat. Gör små bollar av jordnötssmör  (det är lättare om smöret stått i kylen) och rulla sedan dessa i baconhacket. Förvara i frysen, eftersom bollarna blir lösa i konsistensen vid rumstemperatur.

Very american!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Peanutbutter-bacon treats

  1. Dom var faktiskt himla goda! inte alls vad jag förväntade måste jag säga, jag och syrran gjorde om som ”snacks” samtidigt som vi lagade middag- lite väl mättande för det ändamålet men det slutade med att jag gjorde dom ännu en gång dagen efter!

  2. Det låter liksom skitäckligt men jag gillar ju jordnötssmör och ÄLSKAR bacon så man kanske ska testa någon dag.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *