Det snurrar i min skalle

Where do I begin? Så många tankar runt kost och träning just nu. Det till och med ryker och luktar bränt från min hjärna som går på högvarv 😉 .  Tänker inte gå in på det ikväll, är alldeles för oklar och fundersam -så det skulle antagligen inte bli något bra utav det. Får ta det vid ett senare tillfälle. PT:n lyckades plantera ett frö vid senaste träningen och nu sitter jag alltså här och vänder ut och in på allt jag tror att jag vet om kost och träning. Måste släppa det nu. Håller på att bli galen!

Idag körde jag mitt första eftermiddagspass på väldigt, väldigt länge.  Kan vara en engångs företeelse, men det var skillnad i prestationen om man jämför med min morgonträning. Var inte alls lika stark, fick göra mindre reps än vad jag brukar. Däremot var jag mycket uthålligare vad gäller konditionen. Rodden och mina plate-runs gick som tåget! Tog inte slut på  samma sätt som jag brukar. Slump eller? Jag har ju inte berättat så mycket om mitt nuvarande träningssätt – metabolic combinations! Det får jag ju absolut ta och göra. För det äger!

Annars lagar jag för tillfället sjukt mycket mat. Det här med att inte laga samma mat som man brukar satte verkligen igång kreativiteten.  Om jag ville skulle jag vid det här laget kunna göra om hela bloggen till en matblogg. Bara bilder på mat och recept. Men don´t worry. Det kommer inte att hända. Får lägga ut lite recept då och då så jag inte tråkar ut alla girlsen som gillar träningssnack 🙂

Vi får sätta punkt här för idag. I have to google vidare – så jag kan bestämma mig för hur jag ska fördela makronutrienterna framöver. Kan vara förändring på gång…Exciting!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Det snurrar i min skalle

  1. Spännande med kosttankar och funderingar!
    Behöver du någon att bolla med, vet du var du hittar mig! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *