Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

Fy fan, kolla in det där! I min skalle hade jag en vision om att det här skulle bli en snygg och god kombo. Det blev typs ingetdera! What is? Det är avocado mosat med hallon. Tänkte mig en form av mjölkfri ”yoghurt”…Jodå, så att eh 😀

Så blir det ibland när man experimenterar. Frågan är hur jag ska rädda den, för slänga den är inget alternativ. Vad tror ni om att toppa den med brutalt mycket nötter och frön?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 reaktioner till “Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

      1. Jajamen! Har du vaniljpulver så ha i en nypa av det med. Jag brukar äta detta och toppa med din müsli!

  1. Jamen, ibland tycker en att en har en sån bra plan och så blir det…eh… uäck :-). Fast oftare tycker jag det blir bra. Cred till dej som vågar testa.
    Tänker lite som ovanstående skribent: blanda ut! och sen tänker jag att det kanske är en bra grund till någon form av glass?

  2. Man kan göra en jättegod smoothie/drink om man mixar det med några deciliter tranbärsjuice. Är visserligen lite socker i tranbärsjuicen men gott blir det! Lagom syrligt och smakar inte avocado. Brukar mixa hallonen frysta så blir det som en mousse alltihop beroende på hur mycket tranbärsjuice man tar. Typ en avokado, 2 dl hallon och kanske 3-4 dl juice.

  3. Jag brukar mixa avokado, kokosmjölk och vaniljpulver till en ”yoghurt” och sedan blanda med chiagel (blötlagda chiafrön i vatten). Ser ju kanske inte heller jätte kulinariskt ut men det är gott! Så har man en mejerifri yoghurt 🙂 Toppar med bär, nötter , kokosflakes och kanel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *