220 biceps curls och 220 triceps extensions senare…

 

 

Väldigt annorlunda upplägg det här! Tänk att jag i normala fall gör mellan 30-50 reps per muskel och nu är jag uppe i 200-300!!! That is like sick.  So far har jag hunnit igenom ben, bröst/rygg och idag biceps/triceps vilket var det sjukaste upplägget hittills. Jag gör väldigt sällan isolerade övningar och att gå från noll till hundra på detta känns kan jag säga. Dagens pass och reps såg ut såhär:

A1. Bicepscurl cable 40-30-20-10-10
A1. Triceps extensions 40-30-20-10-10
B1. Bicepscurl hantlar 10-10-20-30-40
B2. Triceps pushdown 10-10-20-30-40

C1. Hanging leg raise 5 set till utmattning, hann bara två

Har som sagt kört ben, bröst och rygg – utan  nämnvärd träningsvärk eller några mjölksyrakänningar (bortsett från dagen pass). Men det är ju inte så konstigt. Jag äter ju LCHF  😉 Fett som primär energikälla=mindre mjölksyra.

Jag är van vid att få upp flåsat och svettas på mina pass – det händer lixom inte om man ”bara” kör biceps och triceps – no matter hur många repetitioner man kör. På ett sätt känner jag absolut att jag tränat -men ändå inte… Det är kul att prova nya upplägg, man inser vad man gillar/inte gillar. Imon är det dags för första vilodagen på sex dagar. Har bestämt att det kommer bli så, en vilodag per vecka. Laddar inför fredagen som bjuder på ännu ett intervallpass :/ Love-hate-love.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *