Dag 25 – träning, mat och en webb föreläsning

Två dagar sedan jag körde ben och det känns fortfarande på baksidan av låren! Var sådär kul med plyo hoppen mellan seten, men jag gjorde dom i alla fall 😀 Ökade 2,5 kg på bänkpressen och ett kilo på axelpressen jämfört mot föregående 9 reps pass. Det är så jag lagt upp det. Öka varje vecka jämfört mot samma pass.

Testade en ny övning för baksida axel idag med. Hög rodd i kabelmaskin. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Kändes inte riktigt som att jag fick kontakt, men om jag har värk imon så vet jag att det tog där det skulle. Vad brukar ni köra för övning för baksida axlar? Vad gäller dom där pull upsen får jag nog byta taktik. Kommer ingenstans! Nu har jag ju bara kört negativa ett bra tag, framöver blir det assisterade (full motion) en dag, negativa nästkommande pass och chins på sista. Hur svårt kan det va?

Man spar mycket tid på att förbereda lunchlådor. Man spar ännu mera tid på att köra samma frukost/lunch två dagar i rad. Gjorde ofta så tidigare, varför slutade jag med det? Ska genast ta upp detta igen.

Pre work out  blev det aminos, och ja – kaffe med MCT.

Frukost: Ugnsomelett med stekta champinjoner, purjo, chorizo och parme. Ruccola och en halv avokado slank också ner.
Lunch: Pulled beef med tillsatt smör, coleslaw
Middag: Wokade grönsaker med chilimajjo och panerad torsk. Typs 10 ostskivor  och ett par tre köttbullar slank också ner, i väntan på middagen. lbland är man helt enkelt mer hungrig. Ibland mindre. Jag vill säga lär dig lyssna på din kropp och ät därefter. Väldigt enkelt om man är balans. Helt omöjligt om man inte är det.

Deltog i en webbföreläsning om serotonin och 5-HTP i kväll. Handlade om vad som orsakar låga nivåer, vad serotonin har för funktion, hur det bildas vad man kan göra för att öka halten på naturligt sätt och när 5- HTP  (ett tillskott som är förstadie till serotonin) kan vara aktuellt.

Sjukt intressant det här med hormoner!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Dag 25 – träning, mat och en webb föreläsning

  1. Ja, vad ska man säga, alltid en fröjd att se dina matbilder! Behöver tips/råd ang. aminosyror. Har aldrig tidigare provat något tillskott men tränar mycket och tänker why not, kan vara kul att prova. Vill gärna ha något utan massa tillsatser och sötningsmedel såklart. Vad tycker du om det EAA som du prövar? Det lät väldigt bra i beskrivningen, och hur/när/var ska jag ta det?

    1. Jag kör EAA innan träning eftersom jag inte äter innan och det dröjer ett tag till jag får i mig frukosten post work out.
      Ta det precis innan, eller under själva passet.
      Det märket jag har nu Esapro är utan tillsatser och aspartam. Finns både på Gymvaruhuset och MMSports!Tänka bara på att välja det som smakar grape, då den andra innehåller aspartam.

  2. Men har du testat med att köra pull-ups eller chins med ett gummiband. Jag började så och nu 2,5 månader senare kan jag göra 6 stycken helt själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *