Dag 8 – food prep

Sover till halv tio denna söndag morgon.  Vet inte när det hände senast. Kommer på att en vecka har gått sedan jag började projekt detox och att det är dags att uppdatera mått och vikt. Det har blivit lite mindre av mig denna veckan 🙂

Söndagen är en stor food prep dag för mig.  Det veckohandlas och lagas i alla fall två, tre rätter så man kan fylla på lagret av lunchlådor i frysen. Passar även på att grilla kyckling, hamburgare och färsspett – så att man  bara kan tina och ta fram till middagen på kvällen.  Gör även en majjo. En majjo på två gulor brukar räcka en vecka.   Genom att lägga ett par timmar vid spisen på söndagarna slipper jag stå där i veckan. Me like!  Det tar lite längre tid när man ska laga allt från grunden, men det gör ju sådan skillnad!

Till frukost blir det en favorit, kanelpannkaka med smör, mandel och hallon. Äter sen frukost idag igen, så det blir inte tal om någon lunch.

Till middag blir det en het köttfärssås, shiratakinudlar och parmesan.

Te och kokosfett framför datan.

När jag summerar maten i  veckan som gått ser jag att det blivit väldigt lite mjölkprodukter, inget bröd, inget tuggande mellan måltiderna – bara en jäkla massa bra och näringsrik mat 😀 Tre mål om dagen, med undantag för helgen där det blev två.

Jag är redo för vecka två!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “Dag 8 – food prep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *