Hur går det girls?

En vecka avklarad på detoxen! Hur går det? Hur mår ni? Märker ni någon skillnad? Kanske för tidigt för att känna av några större förändringar – men något märker ni väl av? Själv känner jag av små förändringar som bättre humör, bättre sömn och ett inre lugn.

Jag gör egentligen inte mycket annorlunda mot vad jag brukar. Förändringarna är väl att jag äter tre gånger om dan (bortsett från helgen där jag inte hinner äta fler gånger) och ser till att det är med bra energi, hoppar allt som har med socker, belöning och njutning att göra. Låter inte som att de små förändringarna borde göra sådan skillnad, men det gör de uppenbart.

En ny vecka väntar och vad gäller träningen går jag nu in i 3 reps veckan. Lite tyngre med andra ord 😀  Nu ska det fixas frukost till imon. Har inte gett upp sardinerna är. Provar ett nytt märke. Feeling hopefull och äcklad på samma gång. Bisarr känsla. Talk to you later!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Hur går det girls?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *