Mäta IGF-1

 

Som en del i faste experimentet skulle det vara intressant att mäta mitt IGF-1 och se hur det ligger till. Synd att jag kom på det så sent, det skulle vara kul att jämföra pre och post fastan. Ringde vårdcentralen och frågade om man kunde göra testet där och fick till svar att det gick bra om jag hade en remiss, vilket jag såklart inte har. Så nu måste jag först gå till en läkare, säga att jag vill göra ett test, sedan ska denna skriva en remiss så att en sköterska i sin tur  ska kunna ta ett blodprov och skicka till lab för analys. Crazy! Räknade med att jag skulle få en tid någon gång denna veckan  – ha ha ha trodde jag ja 🙂 Jag är välkommen den sjuttonde maj.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Mäta IGF-1

  1. Inom sjukvården ställer dom mycket frågor om och varför man vill ta bl.a. S IGF-1
    Jag har gjort detta nu efter 10 veckors 5:2 och resultatet är som det sagts i TV och på internet.
    Blodsocker, blodfetter och IGF-1 visar fantastiska värden.
    Jag fick så småningom testat IGF-1 efter många om och men och med en avgift på 325: just bara för detta prov. DET VAR DET VÄRT. Jag har värdet 73 men jag vill påpeka att jag är 75 år och arbetar fysiskt fortfarande. Jag äter dessutom, efter mitt huvud, vettigt. Alla mina värden är jämförbara med en 55- åring sägs det.
    Jag tänker fortsätta med 5:2 även i framtiden, för man försakar nästan ingenting. JAG MÅR ALDELES FÖRTRÄFFLIGT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *