Optimal hälsa, viktminskning och fitness

Jonas Bergqvists uppdaterade bok är äntligen i min ägo! Finns speciellt en del  som tilltalar mig extra mycket – ”Lågkolhydratkost och träning för fitness och prestation”.  Här berättar han bland annat om träningsliberal lågkolhydratkost, styrketräning, intervallträning, periodisk fasta och viktbalans. Känner för att sjuka mig imon och bara ligga på soffan och sträckläsa den här rackaren 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Optimal hälsa, viktminskning och fitness

 1. Hej,
  har förra boken han skrev och tänkte beställa denna också från mf men 570 kronor (!!) för en bok. Så mkt nytt i den kan det väl inte vara från den förra? Har du börjat läsa? nåt nytt revolutionerande att det är värt pengarna? :))

  pst, följer med i ditt PFande, är inte helt övertygad om att jag skulle vilja göra det själv. Älskar ju tidiga mornar och frukost !

  1. Haha, jag har skummat lite, men återkommer när jag läst igenom hela. Men så värst mycket nytt kan det ju inte va?!
   PF:andet ja….Saknar frukosten efter träning, annars går det förvånansvärt bra. Brukar bli lite småhungrig runt tio, men det går över snabbt. Ska bli intressant att se resultaten senare.

  1. Ja den är utläst för längesedan. Svårt att säga om den är värd pengarna. Det beror ju på hur mycket man känner till om kropp, kost och hälsa. Det är ju en bra guide och den innehåller mycket om det mesta 🙂 men samtidigt inget som man inte kan läsa sig till på nätet. Bra svar va 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *