Fredagsbabbel

Hallå! Hur mår ni? Själv mår jag mitt bästa. Brukar göra det på fredagar. Lätt bästa dagen på hela veckan. Kvällens middag var inte heller helt fel. Blinier (ni måste testa) med färska räkor, rödlök, crème fraiche och kungslaxrom. Goma wakame <3 och grädd/vinkokta musslor. Fint ska det va när det vankas fredag 🙂

Dagen inleddes med ett HIIT pass.  Min kondition är fortfarande bortom all kritik. Flåset är det inget större fel på, men jag har helt enkelt inte orken. Beror säkert på att jag inte konditionstränat på forever and ever ever. Eller är jag helt enkelt inte van vid att köra så hårt tidigt på morgonen. Vi får se. Time will tell.

Nu blir det filmtajm med sjuklingen (Fantastic). Han har typs 40 graders feber och rejäl feberfrossa. Är rädd för att bli smittad. Ska hålla andan så mycket jag kan 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Fredagsbabbel

  1. Det där såg verkligen fantastiskt gott ut. Jag har aldrig vågat ge mig på att tillaga musslor, är det hemskt svårt? 🙂

    1. Nä det är skitenkelt 🙂 Det är i stort sätt bara grädde, vin, vitlök och musslor. Googla det så får du upp massvis med recept. Det enda man ska tänka på är att slänga de musslor som inte öppnat sig under kokning. Gott och nyttigt= bästa kombon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *