Renaste BCAA:n

Morron folks! Vad använder ni för BCAA? Detta naturella från MM Sports är det bästa jag hittat. Det innehåller endast leucin, isoleucin, valin, klorofyll och lecitin. Det enda skitet är alltså lecitin, men det är fan inget bra. Mina kriterier är: Inga artificiella smaker, inga sötningsmedel eller andra tillsatser.Vet ni var jag kan få tag på detta så hör av er asap, då den här burken börjar närma sig sitt slut.

Nu blir det en vända till gymmet. Bröst och rygg står på agendan och idag ska vi klara av assisterade chinups med endast 10 kg som motvikt. Känner mig pepp och intalar mig att jag kommer fixa det.

Off we go – talk to you later!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 reaktioner till “Renaste BCAA:n

    1. Under styrkepassen. Blandat med avsvalnat kaffe, för att dölja den fruktansvärda smaken 🙂 Tar det inte på varje pass, 1-2 ggr/vecka (de morgnar jag fastar brukar det bli) eller kör jag bara kaffe med kokosfett. Dagsformen avgör 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *