Bakom mina solglasögon

Alltså jag dör lite! Jag har en hangup – kan inte utejogga utan solbrillor. Pallar inte möta folks blickar  när jag springer ha ha ha. Okej, förra veckan råkade jag krossa mina gamla (låg nerslängda utan skydd i väskan…jättedumt!) Anyways, fick panik köpa ett par nya idag, bara för att jag hade bestämt mig för att jag skulle utejogga senare ikväll. Dom kändes grymt bra i affären. Slöt åt överallt liksom. Glasen tätt emot ansiktet och bågarna sitter som en smäck. Inga flugor som kan tränga in någonstans 🙂

Skyndade hem från jobb, upp i lägenheten för att byta om…Vad är det som händer i hjärnan när man kommer hem?! Hela dagen har jag varit pepp på den här joggen, fram tills nu, när hjärnan börjar tycka att jag ska skita i det och bara ta det lugnt och lägga mig i soffan och läsa lite istället…Detta händer såklart inte om man åker direkt från jobb till träningen. Det är den här landningen hemma som är katastrofal ur alla synpunkter. MEN – viljestark som jag är lyckas jag få tyst på the lazy m-f som bara vill jäsa, byter om, sätter på mig dom nya brillorna and off we go.

Känns fint! Bra musik i lurarna, hyfsat väder – taggad inför denna månad. Ju längre jag springer, desto mer suger sig brillorna fast i ansiktet 😀 . Får lyfta på dom och liksom släppa in frisk luft flera gånger under joggingturen. Lökar verkligen därunder. Ganska drygt, men det är priset man får betala när man köper sig ett par astighta anti-flug-komma-in-i-ögonen-brillor.

Väl hemma igen tänkte jag att det vad dags att planka lite. Har som sagt inte gjort det på kanske…vet inte…3 månader kanske. Mitt mål är ju att kunna planka 3.5 min om en månad. Idag klarade jag 2.10. Ha ha ha, det är en bra bit kvar alltså.

Nu är det dags att slänga ihop något som man ha som lunch imorgon. Frysen gapar tom, inga lunchlådor så långt ögat kan nå. Skitjobbigt är det. Får ta tag i detta till helgen känner jag. TTUS (mohoho).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *