Prestationsmånad med BCAA- check!

Ett stycke nytändning har blossat upp och slagit rot. Thank god, det var på tiden! Med denna kommer även en lust efter  förändring, och ta-da…Vi välkomnar BCAA och ser med spänning fram emot vad detta kan göra för prestation och fysik! När den där ”rätta känslan” infinner sig, vet man att något stort är på gång 😀 .  Tar tillfället i akt och börjar fundera på hur jag ska lyckas hålla denna nyvunna inspiration vid liv.  En utmaning krävs – check- och  det är där prestationsmånaden kommer in i bilden.

  • Utmaningen ligger i att  öka vikterna så mycket som möjligt på styrketräningspassen denna månad. (Det är egentligen alltid målet, men nu ska vi se vad lite BCAA kan göra för  prestationen. )
  • Komma under 4 min på 1000 m rodd. (Idag ligger jag runt 4.15)
  • Planka i 3.5 min i ett sträck alltså  (plankar aldrig nuförtiden, och det är kasst)
  • 30 fina armhävningar ska vi kunna göra (längesedan sist…gjorde typs 20 innan)
  • Träningen går först, alltså ruckar vi inte på några träningsrutiner denna månad.
  • Fortsätta med kosten – förutom småätandet som jag lägger bakom mig nu 😉
  • Tona till fysiken

Jag skulle ha kört en testrunda och fettmätning med PT:n nu i slutet av juni, men i och med bristande motivation och dagsform hoppade vi detta. Han åker snart på semester, och är tillbaka i början på augusti – så det här upplägget känns bara helt rätt. Laddar alltså även för detta! Väntar nu med spänning på mitt lilla kosttillskott. Har jag tur får jag det på fredag…Yeih!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *