Att både ha kakan – och äta upp den…

Om jag samtidigt som jag berättade för dig, hur dåligt det är med snabba kolhydrater- satt med näven i en påse chips och lastade munnen full mellan mina förmaningar- skulle du tro på vad jag hade att säga då?

Om jag hela tiden ändrade mina åsikter om vilken kost som är bäst för dig och din hälsa, skulle du tycka att jag var sanningsenlig då?

Okej, men om jag förespråkade och gav ut en bok om LCHF (förlåt LCHQ 😉 ) kost, samtidigt som jag hade ett företag som sålde müsli, flingor, bars, juice och smoothies i mitt namn – hur skulle din syn på mig vara då? Är jag trovärdig?

Antar att svaret är NEJ. Förhoppningsvis skulle du kalla mig bluffmakare, lurendrejare eller varför inte charlatan? Men som tur är så är ovanstående exempel påhittade. Det finns väl ingen som skulle kunna göra så? Eller… Jo vänta, det gör det visst…

Sniff sniff, jag vet inte, men luktar det inte $$$$$$$? Vad tycker du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *