Kokosmjölk från Garant

KokosmjölkÄntligen har även jag fått prova kokosmjölken från Garant. Har hört så mycket positivt om den, bland annat att den är lika tjock i konsistensen som vispad kokosgrädde och vem vill inte slippa det monentet? Jag kan inte säga att den skiljer sig i smaken från ex Santa Maria som jag brukar köpa. Däremot var den precis lika fast och krämig i konsistensen som ryktet säger!  

Om man jämför innehållsförteckningen på denna och Santa Marias, så innehåller de  endast kokosnötextrakt och vatten. Garant innehåller mer vatten än Santa Marias – men ändå är den så mycket fastare! Hur är det möjligt? Det lär ju inte finnas förtjockningsmedel i produkten, då det inte nämns något om detta på förpackningen men visst är det märkligt? 

Hur som helst är den här kokosmjölken helt fantastisk om man vill ha något som liknar vispad grädde till konsistensen. Jag tänker till plättar och våfflor, eller bara mixa med bär eller frukt till en mjölkfri yoghurt. Har ni testat den här och vad tyckte ni?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 reaktioner till “Kokosmjölk från Garant

  1. Har länge velat testa den men den finns tyvärr inte i Finland. Min pojkvän bor i Sverige och jag försökte kolla på Ica när jag var där men fanns inte. Var kan man hitta den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *