Grym magövning och intervaller

Måste tips om en magövning som min starka vän Malin (:D) tipsade om på sin blogg. Fäst vristspännena som på bilden. Lägg dig sedan ner på en bänk och dra benen upp mot magen. Känns rejält i de nedre magmusklerna!

Morgonens intervaller bestod av intervaller i den här sortens crosstrainer, skidmaskinen och till sist rodd.

 I crosstrainern blev det  30 sek x 20 intervaller
60 sek x 5 intervaller i skidmaskinen 
30 sek x 10 intervaller i rodden (dog nästan på kuppen)

Imorgon ska jag träna mina axlar 😀 Längtar efter ett par välsvarvade axlar och armar! Framsidan ser hyfsat bra ut men baksidan är bedrövlig 🙁 I´m working on it though. Nu ska jag preppa morgondagens PWO. Lutar åt smörstekta äpple tärningar med kanel och en yoghurt gjord på getmjölk (mejeriprodukter från får och get är generellt sååååå mycket bättre än de som kommer från kon) och ett par kokta ägg. Så får det bestämt bli!

Over and out.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *