Dag 6 – mys (eller mes) träning

Dagens pass blev….behagligt.  Sen skallen snappade är deadlifts och jag inte riktigt kompisar. Jag älskar själva övningen och var den tar, men blir lite yr precis efter utförandet. Inget som jag inte kan hantera, men det känns inte helt hundra. Har blivit mycket bättre sen jag lärde mig andas, så jag har absolut hopp om framtiden.

Det är fortfarande svårt att känna av vilka vikter man ska ta – men med facit i hand blev det lite väl mysigt. Ni vet när man klarar alla reps och alla set, men just de sista en-två repsen är småjobbiga…där, precis där landade vi idag. Helt ok ändå. De var ju trots allt första rygg passet med TUT och 9 reps.

Dagens mat såg ut såhär:

Aminos och kaffe med MCT innan träning.

Frukost: Kanelpannkaka med smör, hackad mandel och hallon. Smält smör i en stekpanna och pudra över kanel och kardemumma. Vispa tre ägg, 3 msk grädde eller kokosmjölk, 1 msk husk i en bunke. Stek gyllene på båda sidor. Ställ åt sidan för att svalna. Bred sedan på smör, strö över hackad mandel och hallon. Rulla ihop och ät. Sjukt smidigt när man är på språng och som post WO.

Lunch: Zucchini lasagne och avokado.

Middag: Baconlindad kyckling, blomkålsmos med ajvar och smör, paprika, tomat och chilimajjo.

Håller fredag utan fredagsmys. Fast visst myser jag – men utan mat 😉

Imon är planen att köra ett intervallpass på gymmet. Samtidigt kan jag inte släppa tanken på att det hade varit så himla skönt om man hade lite tools and gears här hemma – så man kunde köra igång med det bums när lusten faller på. Man skulle bara  behöva någon form av matta och några kettlebells. Har testat kb:s hos Stadium, Intersport och Rusta – men dom känns inte helt hundra. Förslag på var man kan hitta bra Kettlebells (förutom på nätet) någon?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *