Tvättmedel för träningskläder

Har ni testat det här tvättmedlet? Om inte så kan jag bespara er 100 spänn – och berätta att det var helt värdelöst! Fit´n clean ska ha en  ”unik luktabsorberande egenskap som effektivt tar bort den dåliga lukten samtidigt som den tvättar kläderna helt rena.”  Now that´s an overstatement! Kläderna luktar lika sunkigt som vanligt. Trött jag blir! Snart skiter jag i att man inte ska använda sköljmedel till träningskläder. Jepps- sur pubbeunge här 😉 Är det någon vänlig själ där ute som sitter på värsta bästa tipset, så feel free to share with me. Och säg inte ättika. Har testat det med men det funkade inte heller 🙁

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 reaktioner till “Tvättmedel för träningskläder

  1. Varå får man inte tvätta med sköljmedel?! Det gör jag alltid, verkar inte ta någon skada å de luktar gott 🙂

  2. Æv… min oplevelse var jo den samme. Men se det fra den positive side: Man bliver nødt til at købe nyt træningstøj tit! 😉

  3. Hur varmt tvättar du? Jag kör alltid 60 grader på träningskläder för att slippa dålig lukt. Kan också vara maskinen som blivit smutsig, kör en 90 graderstvätt med vittvättmedel. Funkade för mig iaf !

  4. Jag har bästa tipset! citronsyra, finns i påse vid kryddorna av märket Santa Maria. Ta halva påsen i cylindern när du tvättar dina träningskläder. Luktar de riktigt unket så ta hel påsen, det kostar väl 30 kr. Varsågod 🙂

  5. Har inte provat själv men fått tipset att lägga kläderna i blöt i en spann med lite ättika i, innan man lägger in dem i tvättmaskinen. Ättika kan man ha till väldigt mycket! 🙂

  6. Hej! Hade du ättikspriten i sköljmedelsfacket? Det funkar jättebra på våra träningskläder, och min sambos svett är inte att leka med…

  7. – Istället för sköljmedel kan man köpa eteriska oljor som lavendel och ha i sköljmedels facket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *