LCHF gröt med keso

Morning! Här kommer min efter-tränings-gröt. Lite extra protein, jämfört med de andra – och med en ny smak 🙂

Till en portion behöver du:
2 ägg
1/2 dl keso
1/2 dl kokosmjölk eller grädde
1 msk mandelmjöl
2 bittermandlar
lite vanilla bourbon

Knäck äggen i en kastrull och blanda ner övriga ingredienser, förutom bittermandeln som ska finrivas innan den blandas ner. Blanda allt väl och rör runt då och då så att det inte bränner fast i botten. När önskad konsistens är uppnåd, ta kastrullen från plattan och servera. Det är bittermandeln som sätter smaken, så gillar man inte detta får man hoppa den. Blir säkert gott i alla fall. Smaken påminner lite om ostkaka, om ni nu gillar detta. Toppa  med hemmagjord musli och blandade bär.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “LCHF gröt med keso

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *