Halvvägs in i Biosignature Modulation

I morse var det åter igen dags för mått och vikt med PT:n. Vikten är i stort sätt oförändrad, medan fettprocenten hade minskat med 1.3%. Det går sakta men säkert neråt, men kanske ännu snabbare om jag levt by the book 24/7? Vardagarna har varit bra, medan de två senaste helgerna har bjudit på både vin, mycket mat och alldeles för goda desserter. Man får helt enkelt välja – snabba restultat och inga utsvävningar, eller lite långsammare resultat men helgen får en guldkant. 

Även idag hade den största minskningen skett på mitt problemområde – baksida lår, vilket gör att jag någonstans så smått kanske ändå börjar tro på det här….Halva tiden har gått och det är fortfarande för tidigt för ett utlåtande, men nånting håller ju på att hända. Jag har inte ändrat kosten, inte ändrat min träning – bara ändrat att jag numera poppar en massa piller.

Vid varje mätning får jag bakläxa på sömnen. Jag sover för lite – och det är som sagt inte bra varken för återhämtning eller viktminskning. Detta påtalar han gärna och ofta 🙂 Han tycker det är korkat att äta och träna som jag gör (dvs bra) men inte ge kroppen tid för reparation och återhämtning. Jag kan bara hålla med honom, men vad gör man när dygnet bara har 24 timmar? Idag hade jag bestämt mig för att jag skulle lägga mig vid tio, så att jag sov vid halv elva. Kollar på klockan och ser att den redan är nio. En timme kvar bara, och miljoner saker kvar att göra….

Tillbaka till fettprocent och vikt…Bara för att testa hur mycket det gör på sig att inte äta något extra, eller dricka ett endaste glas vin ska jag denna vecka leva by the book. Inget extra kommer över dessa läppar. Spännande det här 😀  Kommer jag tappa mer än 0.6% fett för att jag inte gör några utsvävningar och vad kommer vågen visa? Jag gissar på att jag tappar 0.8% fett och ökar i vikt med två hekto. Vad tror ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 reaktioner till “Halvvägs in i Biosignature Modulation

 1. Länge sedan jag var inne här nu, men fick ett infall och en väldig längtan tillbaka till bloggsfären igår och läser nu ikapp på en del av mina favoritbloggar! 🙂
  Känner mig inte redo att själv börja blogga igen, kanske kommer suget tillbaka om ett tag, kanske inte. Hur det blirmed den saken det får helt enkelt framtiden utvisa.

  Kul att du kör på med Biosignature, vem är det du går till och var?

  1. Heeej Sonja! Jag har tänkt på dig och vad du sysslar med nuförtiden! Saknar din blogg och hopps såklart på en comeback 🙂
   Ja nu har det nog gått två månader med Biosignature. Min PT på SATS här i Malmö är utbildad och den som förser mig med piller, info och mätningar 🙂 Har du själv gjort en biosign någon gång?
   Kul att höra ifrån dig!

   1. Ah, spännande!! 🙂
    Jag gick ju kursen själv förra året, så ja, jag har gjort ett par mätningar. 🙂 Däremot ingen extrem plan efteråt.
    Men det är helt klart väldigt intressant! Sen kanske jag inte sväljer allting med hull och hår, men väldigt mycket är väldigt intressant!

    (Tills jag eventuellt kommer tillbaka i bloggsfären själv, underhåller jag mig och skriver av mig lite på mina favvobloggar istället! 😉 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *