That´s a lot of pills!

Det känns inte riktigt hundra, med tanke på att jag inte gillar att poppa piller. Men det är bara till att gilla läget. I morgon kör vi igång med the modulation. Målet är att man genom dessa tillskott och genom en omläggning av kosten ska få rätt på de hormoner som  är i grav obalans. Skeptisk? Ja. Väldigt.

Jag nämnde även kostomlägging i texten ovan. När man börjar med biosignature är det hejdå till gluten, pasta, ris och bröd.  För min del blir det såklart ingen förändring, då jag inte äter detta i dagsläget. Jag tänker såklart att alla som uppnått  fantastiska resultat med biosignature – har antagligen gått över från en high-carb diet, till en low-carb diet. Detta gör såklart att man ökar sin fettförbränning och man kommer tappa ett par kilo bara genom att utesluta dessa kolhydrater ur kosten. Min fråga är såklart om det är kostomläggningen eller pillerna, som gör att man minskar i fettprocent…Ska bli väldigt spännande att se.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “That´s a lot of pills!

  1. När jag ser alla de där burkarna och läser zink och kalsium så minns jag en behandling jag gick igenom som ungdom. Jag jar astma och i min mamma hade läst i någon veckotidning om en ny form av ”medicinsk” behandling. Vi åkte till gransstaden och tog ett blodprov som sedan analyserades i på ett topplabb i Tyskland. Resultatet visade sedan hur det stod till med mineraler i blodet och med ett helt batterie av tabletter skulle man sedan balansera upp det här och bli av med nästan alla sjukdommar.

    Blev jag bättre? Nä det blev jag först när jag flyttade hemifrån och kom bort från hunden och katterna? Men jag blev en jäkel på att svälja piller i alla fall.

    1. Då kommer vi bli två som är bra på att svälja piller 🙂 Tror inte heller på att jag kommer uppnå något med det här. Ska bli väldigt intressant att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *