So little time

Good morning world! Tack bästa girlsen för den positiva feedbacken på mitt förra inlägg 😀 , you meen the world to me! Alltid kul att få höra. Tyvärr känner jag dock att tiden inte alltid räcker till åt bloggen, så därför har jag bestämt mig för att lägga ner den.

NEEEEEEJ, det har jag inte  🙂 Var dock inne hos Elbe  och läste att hon skulle lägga ner, eller i alla fall ta en paus –  och kände hur jag dog lite inombords! Fattar det här med att inspirationen eller tiden inte alltid finns där, men jag hoppas  i alla fall att hon kommer tillbaka. Gillar hennes inställning till saker och ting och tycker att hon har en unik stil.

Vart vill jag komma med mitt babbel – JO! Det kommer bli galet mycket jobb/kurs/studerande de närmsta veckorna av mitt liv, inte lika mycket träning och bloggande – ba så ni vet liksom.

Nu ska vi slänga ihop en omelett-wrap och fylla denna med något gott. Sjukt smidigt att ta med, om man behöver käka frukost on-the-run, vilket jag gör idag. 

Talk to you later och ha en fab onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “So little time

    1. 2 ägg, lite vatten och en halv msk kokosnötmjöl. Eller 2 ägg, lite vatten och 1/2 msk fiberhusk. Fyll med whatever you like, och smaksätt eventuellt omeletten med någon passande krydda. Wrap it up and go!

  1. När jag läste det första stycket så tänkte jag ”Men vad fan, ska ALLA bra bloggar lägga ner nu när jag äntligen hittat dem?!”. Haha.

    1. Nytt jobb, eller halvnytt iaf- kostrådgivarutbildning, föreläsningar, och bokplöj. Någonstans i detta ska jag hinna med träning, umgås med the one and only Fantastic- och försöka hålla liv i bloggen…Men allt går, bara man vill eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *