Try the real deal

Kesella är en populär produkt bland träningsfolket, med all rätt. Undrar dock över en sak…Alla (vågar jag nästan påstå) som tränar mycket och på en hög nivå är extremt noggranna med vad dom äter. Det ska vara rätt fördelning mellan de olika näringsämnena och man ska även se till att få i sig rätt mängd av dessa. Man har med andra ord stenkoll på vad och hur mycket man stoppar i sig. Men…Då undrar jag varför så många väljer att äta den färdiga hallonkesellan kontra den naturella kesella med riktiga hallon!!!

Färdigblandad kesella innehåller: kvarg, 12,5% hallon, 9% socker, förtjockningsmedel, majsstärkelse, syra och naturligt arom.

Kesella med hallon (den man blandar själv 😉 ) innehåller: kvarg, hallon

Spontant känner jag att det senare alternativet borde locka mer. Om man nu verkligen bryr sig och är extremt noggrann med vad man äter menar jag. (PS. man får då även i sig viktiga vitaminer och mineraler.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *