Invalido

Det är så jag känner mig efter dagens PT träning. Han har lyckats. Igen. My ass is burning, my legs are shaking och jag kan knappt röra mina armar. Då har man haft ett tufft pass, right?!

Det började med bänkpress och speed push ups. Har ni provat detta någon gång? Man ska göra 5 set av båda och alternera mellan dem utan vila (jo, vilar mellan seten såklart.) Dom första tre rundorna brukar gå bra, men sedan händer något med speeden på push upsen. Det går, men att kalla dom speed push ups är en sanning med modifikation. Efter den här övningen skakar armarna som asplöv. Skön känsla, men ändå inte.

Roligast idag, eller sjukast - var overhead split squat. Jag hade glömt hur mycket vikt jag brukar ha på denna - och PT:n visste inte heller då han precis gått över till att köra alla program via I-pad. -”Amen jag har nog 20 eller 25 kg,” tyckte jag. Allright, he says och och sätter viktskivorna på stången. Efter typs 7 squats känner jag att jag inte kommer orka hålla armarna uppe. ”Rest for a sec and change legs” he says. Oki, gör som han vill. Upp med armarna i luften igen (vilka typs är som spagetti efter föregående övning). Tror att jag pallar göra 3 till, sen räcker det. Låter stången vila på axlarna och fortsätter med mina squats. Känns fan inte som det brukar göra. Känns mycket jobbigare, men gör klart första setet i alla fall (12 reps per ben) Vilar lite och kör sen 2:a setet och nu känns det absolut inte som det brukar. My ass is burning and my legs are shaking….Kommer på att jag nog brukar köra 15 kg på denna övning och inte 20… ”That makes more sence”, säger PT:n och skrattar. Han visste alltså, eller misstänkte att jag sagt för hög vikt, och ändå fick jag köra! Det bor en sadist i honom. Inget snack om saken.

Kommer hem och hittar ett vykort med en personlig sommarhälsning från Anna Hallén 😀 Fan vad trevligt av henne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *