LCHF quick buns

Nybakat snabbt? Japps, då kan man köra på det här receptet. Bullarna smakar typs ingenting – så förvänta dig ingen smaksensation :D.  Tanken är bara att det ska gå snabbt, man ska ha en botten till allt gottigt pålägg. Funkar såklart även att rosta. Receptet räcker till 4 (platta)bullar.

3 ägg

1 dl kesella

1/2 dl pofiber

1 dl mandelmjöl

1 msk fiberhusk

1 tsk bakpulver

0.25 – 1/2 tsk salt

Vispa ihop ägg och kesella i en skål. Blanda de torra ingredienserna för sig. Häll sedan ner de torra  i äggblandningen. Smeten är ganska kladdig – men det går att göra bullar…Gör 4 ganska platta bullar och lägg dom på bakplåtspapper. In i mitten av ugnen 15 min i 225 grader.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *