17 dagar kvar…

Då var det dags igen för mått och vikt. Mexico närmar sig med stormsteg, så gör även slutet på mitt experiment. Jag fick en kommentar här igår från en smart tjej som menade på att jag borde träna magen med (tunga) vikter, precis som jag gör med resten av kroppen. Tänkte efter ett par sekunder och det är ju självklart att jag skulle gjort det! Varför träna magmusklerna på ett annat sätt än resten av kroppen? Känns som att jag borde kommit på det här tidigare. Ibland är jag inte så smart. Skit i det nu, can’t change the past. Låt oss kolla på vad som hänt med kroppen under veckan istället. Siffror inom parentes är total minskning sedan starten för elva veckor sedan.

Vikt: 59.8 (-4.0 kg)
Arm: 27 (-1.0 cm)
Midja: 67.5 (-5.5 cm)
Buk: 84.5 (-6.5 cm)
Äss: 95 (-5.0 cm)

Har ni tänkt på att jag minskar typs ingenting i kg, medan cm fortsätter att minska. Det måste ju betyda att det är fett jag blir av med, samtidigt som jag sparar (eller lägger på mig) muskelmassa. Det är i alla fall stor skillnad på ”fastheten” på min kropp idag jämfört med tidigare och det är guld! Jag har förresten fått tag på en PT på gymmet som kan göra en kroppsfett mätning på mig. Ska bara hitta en dag som passar, sen blir det mäta av. Sjukt spännande känner jag! Hade varit ännu roligare om man hade något att jämföra med, men sorry, det har vi inte. Resultat kommer såklart så snart jag blivit måttad.

Nu blir det bokläsning och tea time i soffan. Sista kapitlet i boken ” Varför blir vi feta”. Sen har jag svaret på gåtan 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *