LCHF spenatplättar med halloumi

 

 

 

Till 2 port behöver man:
200 g färsk spenat
1 liten vitlöksklyfta
4 ägg
1/2 msk fiberhusk
smör att steka i
peppar
200 g halloumi

Fräs spenaten i omgångar i lite smör. Lägg över i en bunke eller stor skål. Knäck äggen över spenaten. Pressa ner vitlöken och häll i husken. Riv halloumin på grövsta sidan av rivjärnet och vänd ner i smeten. Rör runt och krydda med peppar. Låt svälla 5 min. Stek i smör på medelvärme, båda sidor så de blir gyllene.  Ät med det samma. Rätten funkar som den är dvs utan kött eller fisk, men jag tycker det passar fint med rökt lax till.

Receptet hittade jag på matdagboken.se. Något modifierat här, precis som det ska va 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *