9 cm på tre veckor

Jag är tillbaka! Har haft en digital paus på en sisådär fyra dagar vilket är välbehövligt emellanåt. Har istället tagit tillvara på det fantastiska vädret, grillat och umgåtts med vänner och familj. Och tränat lite grann såklart 😉 

I tre veckor har jag åter kört en variant av LCHF/paleo med inslag av 16:8 och 6:1. Resultat so far är -9 cm totalt, vilket jag är ganska nöjde med då jag  fortfarande ”unnat” mig, läs satt lite guldkant på helgerna. Sen vet man aldrig om den där resistenta stärkelsen hjälper till 😉   Än så länge har den inte gjort något för mitt höga morgon BS, men jag fortsätter ett tag till. 

Vilken debatt det blivit om RS förresten! Om det är bra eller dåligt, om det är LCHF eller inte.  Uppenbart är det bra för vissa  medan andra inte märker något större skillnad (men de goda tarmbakterierna kanske gör det.) LCHF eller inte – hälsosamt eller ohälsosamt borde vara en viktigare fråga….och där kom jag helt ifrån dagens ämne 🙂

När det gäller viktnedgång och LCHF tror jag att många som inte får resultat  bör se över vad de stoppar i sig och inte enbart fokusera på mängden kolhydrater. Tell you more later.

Nu ska jag passa på att njuta av lite egentid då mannen är hos en kompis och ser på fotboll. Later gater!

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “9 cm på tre veckor

  1. Intressant att du fortsätter med den resistenta stärkelsen! Jag ska börja lite mer regelbundet igen tänkte jag för att se om det händer nåt. Har du läst om att man kan behöva ta tillskott av bakterier för att få igång tillväxten? Har läst om vissa typer av ”jordbakterier” som ska va bra. Man vet ju inte vad det är för blandning man har där nere egentligen.. 🙂

  2. Hej! Superkul att läsa din blogg men det vore kul att se lite mer om klimatpåverkan från en person som äter LCHF vs. någon som inte gör det, en faktor som iaf jag tycker är superviktig! Menar absolut inte att peka finger men det kan vara något att tänka på 🙂

    1. Visst är det en viktig fråga! Jag kan däremot inte svara för alla som äter LCHF utan endast för mig själv – och jag väljer närproducerat och/eller eko/KRAV märkta produkter så långt det bara går. Var det något speciellt du tänkte på?

  3. Det här måste berätta mer om 🙂 Använder du Risprotein eller Potatismjöl? I smoothies eller? Hur har du tränat och ätit dessa veckor? Haha tusen frågor! Men detta är ju precis vad jag funderar på att köra i maj så mer detaljerad info skulle uppskattas 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *