En snabbis bara

Hallå där ute! Sticker bara snabbt in huvudet och säger hej! Vad gör ni därute? Själv håller jag på och komponerar matmenyer till höger och vänster 😀

Skulle vilja skriva om styrke/plyo träningen igår, vad jag gjorde, hur jag gjorde and so on, men det hinns inte med idag. Igår var det som sagt ben och plyo på menyn. Imon blir det bröst/armar varvat med intervaller. Cardio-Strenght-Training. Tunga styrkeövningar kommer varvas med intervaller i form av rodd, sledpushes och KB swings.

Har ni läst Jonas Bergqvists senaste blogg inlägg är du ute efter att öka eller maximera ? Själv vill jag ha en funktionell, stark, frisk och vältränad kropp. Måste man poppa piller dricka shakes och måltidstamja för att nå dit? I hope not. I så fall är jag illa ute.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *