Fast under skivstången

Jag förstår varför det kan vara smidigt med en träningspartner. Bänkpress och chins stod på schemat idag  och jag gick in i gymmet feeling like superwoman. Det gick ganska bra i början, det vill säga de första 6 seten. Det sjunde gick inte alls. Fastnade med skivstången på bröstkorgen som en död sill ha ha ha. Fick en hjälpande hand av en stark man som såg hela spektaklet. Fenx mister. You saved my day. And probably my life 😀

Ibland vill man lite väl mycket.

Käkade en galet god frukost efter träningen. Spenat och chili pannkaka fylld med röd pesto, sallad, rödlök, tomat, serranochips och buffelmozzarella. Delish!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Fast under skivstången

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *