Dagens matintag, dag 17

Frukost: Gröt på ägg, keso, kokosmjölk, bittermandel och mandelmjöl. Hemmagjord musli och lite bär on top. Fi fan vad gott det här är!

Lunch: Spagetti (shiratakinudlar) med köttfärssås och parme. Sallad till detta.

Middag: Kolgrillad fransyska (som först kokat på spisen tre timmar), smör, baconlindad ädelost och grönsaker. Så gott så jag nästan dog.

Nu håller jag som bäst på att göra lite ”nyttigt” godis att ge bort i påsk. Kommer antagligen slinka ner en eller två sådana här, när resultatet är klart. Med gott samvete 🙂

Ska ni äta som vanligt i påsk eller är detta en högtid då man ska passa på att ”unna” sig lite gott?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Dagens matintag, dag 17

  1. Jag ska faktiskt inte äta som vanligt. Laddar för att för första gången testa periodisk fasta. Fast först i morgon, i dag bjuder jag in till kalas där jag bara har bakat med nyttigheter (fast det tänker jag inte nämna för de som kommer, hehe).

      1. Jag ska köra 8/16 i åtminstone fyra dagar nu. Hur det blir sen vet jag inte riktigt. Dels vill jag känna efter hur både kropp och tanke reagerar och dels vet jag inte riktigt hur jag ska få ihop det med träningen när jag jobbar (tränar på morgonen innan jobbet 3 dagar i veckan, mitt psyke pallar inte med allt folk på gymmet på lunch/efter jobbet :P).

        1. För mig kändes det konstigt i början, men man vänjer sig. Fast jag skulle aldrig orka flera dagar på raken. Får kolla in på din blogg och se hur det gick för dig sen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *