Återhämtningspass

Jao! Idag blev det ett lättare återhämtningspass i form av en halvtimme på crosstrainern. Resonerade som så att någon form av träning är bättre än ingen träning alls, men kul…..Nääääää, det var det inte 🙂 Men, med bra musik i lurarna blir allt så mycket lättare. I morse fick Kanye West guida mig igenom detta pass, och utan honom hade jag antagligen gett upp efter tio minuter. Nu stannade jag som planerat, en halvtimme. 

I morgon är det freeeeedag och dagen kommer inledas med ett efterlängtat bröst- och rygg pass, följt av ett besök i bastun – och därefter frukost i form av paleogröt, toppad med granatäpple och hemmagjord musli. Allt planerat in i minsta detalj. Lika bra att gå och lägga sig med det bums, så väntan inte behöver bli så lång 😉

Gonatten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Återhämtningspass

  1. Gillar det här med ”återhämtningspass” – någon annan hade sagt att man skulle vila! 🙂 haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *