Pistolen

Är det här den svåraste övningen ever? Försökte mig på den, men jag var inte i närheten. Ner kommer jag, men inte upp – och jag vill nog ändå tro att jag har starka ben.  Hur lång tid kan det ta att lära sig behärska den här? En månad? Två månader? Vad säger ni pistol squatting girls?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 reaktioner till “Pistolen

   1. Hej hej:) Jag provade idag! sex med varje ben. MEN de konstiga är att jag fick avbryta sen… för att jag fick kramp i de benet(låret) som jag har rakt ut!! Men jag ska försöka göra lite var dag för det kändes bra. Saken är den att jag brukar få kramp i benet(låret o vaden) när jag badar eller simmar lite:( Ha en god jul o hälsa M:)

 1. Oj, kan inte ens föreställa mig att jag skulle kunna gör den där…. ska prova ikväll! 😉

   1. Inte en chans på långa vägar.. hur kan hon ha foten i helt och hållet?? Jag går upp på framfoten ju längre ner jag kommer.. även om jag håller i med en hand så är det helt omöjligt.. damn…

    1. Ja hon är helt sinnes den där tjejen 😉 Sjukt stark i benen! jag ska sätta den iaf. Tre på varje ben, senast 31:e januari. Är du på?

  1. Den är skitsvår, eller hur!!! Måste lära mig behärska den här övningen. Fick ett tips att man kan börja öva på den i en dörrkarm då man kan hålla i sig, samtidigt som man gör övningen på rätt sätt. Keep me posted on hur det går 🙂

 2. Jag har också starka ben och gav mig på pistols. Kaxigheten sjönk som en sten kan jag ju säga. Fast det skulle vara sjukt kul att kunna oc det går ju bevisligen. Får se hur lång tid det tar bara 😛

   1. Haha, jag är nöjd om jag sätter en just nu. Vet inte riktigt vad som är realistiskt? 3 st innan sista januari eller är det för lång tid?

 3. Skjuta hare kallar vi den övningen när vi ber våra små elitgymnaster göra den… De klarar en sisådär tjugo på varje ben. Akta knäna! Håll i något tills ni har rätt teknik. trägen vinner 😉

  1. Ha ha ha, vad sjuuuukt! Jag dog lite när han ställde sig på kettlebellen och gjorde den – men det är ju INGENTING emot när han gör den med en vikt? Helt galet detta! Är glad om jag lär mig göra en…på marken då alltså 😉

 4. Hur har det gått för er med den här övningen!? Jag har försökt göra den ett antal gånger men jag kan inte ens sitta ner med fötterna ihop och hela fötterna i… Med blysulor kansek det kan funka, då kansek jag kan få tillräckligt med vikt framåt för att inte ramla bakåt….
  /Hanna

  1. Hahah,förstår vad du menar med blysulor 🙂 Nä, jag fixar den fortfarande inte. Är starkare i mitt högra ben, så jag kommer ner och med marginell draghjälp kommer jag också upp….men det räknas som sagt inte. Kämpar på, en vacker dag kommer den sitta 😉

 5. Det har att gora med rorlighet i hoftbojare och vader bl.a, sa se till att stretcha ordentligt dar.

   1. Du kommer ner i den positionen, och kan halla balans? Nice!!

    Borja kanske med att halla i dig i till exempel en TRX nar du ar langst ner, och slapp nar du kommit hallvags?

  1. 😀 ge det lite tid, träna upp styrkan så ska du se att du både kan komma upp och ner till slut! Grym övning som boostar självförtroendet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *