Juli månads mål, BCAA och träningsresultat

 

Igår var det upp till bevis med PT:n. Testrundan i gymmet. och såklart mäta och väga mig – hur mycket bättre hade jag blivit? Well, jag kommer ihåg en del resultat i skallen, men långt ifrån alla. Väntar på att få dom mailade till mig, så jag kan dela med mig. Mycket var positivt, men det fanns även negativa resultat 🙁 . Vi sparar analysen till senare.

Under juli månad började jag med att ta BCAA i en egenkomponerad PWO-dryck innan mina träningspass. Ville se vad det kunde göra för prestationen och känslan i passen. Jag tycker verkligen att det har hjälpt mig! Känner mig starkare och mer på g. Om det sen beror på att det verkligen hjälper med BCAA, eller om det är psykiskt – vetskapen om att jag tagit det – kan jag inte säga. Skit samma egentligen, det hjälper ju obviously på ett eller annat sätt. Jag hade även ett gäng andra mål för juli månad. Rosa texten visar resultaten.
Öka vikterna så mycket som möjligt på styrketräningspassen denna månad. (Det är egentligen alltid målet)
Visst har jag ökat! Allt ifrån 1-10 kg. Bästa ökningarna gjorde jag på knäböj gick från 35-45 kg, roddmaskin 35-42.5 kg, olympic front squat 30-35 kg och marklyft 50-55 kg.
Komma under 4 min på 1000 m rodd. (Idag ligger jag runt 4.15)
Det var nära, men tyvärr slutade vi på 4.01
Planka i 3.5 min i ett streck alltså  (plankar aldrig nuförtiden, och det är kasst)
Satte den igår! 3.5 minut!
30 fina armhävningar ska vi kunna göra (längesedan sist…gjorde typs 20 innan)
Det blev inte 30, utan 28.
Träningen går först, alltså ruckar vi inte på några träningsrutiner denna månad.
Check!
Fortsätta med kosten – förutom småätandet som jag lägger bakom mig nu 😉
Det har gått bra, men inte lika bra som jag föreställt mig
Tona till fysiken
Seriösaste träningsmånaden på mycket länge! Fysiken känns okej, men vi har en bit kvar. Time to step up a notch!

Nytt träningsupplägg från och med torsdag – CAN´T WAIT!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Juli månads mål, BCAA och träningsresultat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *