Mellismagic

Vet inte om det är psykiskt, eller om det faktiskt är en prestationshöjare, men dagens pre-workout mellis tog träningen till en ny dimension. Jag får helt enkelt fortsätta med det ett tag för att avgöra vilket av dom två det ska bli – psykiskt eller prestationshöjare…

Det kändes bra redan vid uppvärmningen. Brukar göra 1000 m rodd på 4.15. Idag blev det 4.06! Nästan 10 sekunder snabbare. Pretty, pretty , pretty good (Larry David for president :D) Supersetade deadlifts och KB swings och kunde öka reps på deadliften och vikten på KB -check på den.

Det gick helt enkelt bra idag! Kände mig som superwoman och hade en grym närvaro. Coolt! Längtar redan till nästa uppladdning och pass. May the force be with me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Mellismagic

    1. Den kunde varit bättre, men det tar sig 🙂 Har varit tjockt oinspirerad och inte alls fokuserad en längre tid nu – men guess what, nu vänder det! Skulle mätt mig i juni, men det var då jag tappade det helt, så nästa mätning är den 6:e augusti. Laddar inför denna:D Magrutorna ja…delningen i mitten check, men rutor niet. Har bara mig själv att skylla. Magrutor+okynnesätande=omöjlig kombination ha ha ha. Anywas, jag är som sagt tillbaka på banan med ny motivation och inspiration. Bilder och foto efter mätningen – check!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *