LCHF eller jag menar LCHQ… eller I want a piece of the cake

Med tanke på mitt tidigare inlägg om Anna Skipper och hennes omvändning till LCHF kom jag att tänka på ännu en person som vill vara med och få en bit av LCHF kakan. Fredrik Paulun. Fast just det ja – han förespråkar ju LCHQ och inte LCHF 😕

Vad är skillnaden mellan LCHQ och LCHF? Bokstaven Q. Q står för quality. Men det äter man väl på LCHF med? Mat som håller en bra kvalitet?

Jag förstår att det kan vara lite pinsamt att helt plötsligt börja promota en kost som man tidigare har sågat vid fotknölarna, så något får man väl ändra på då… F:et har vi alltså bytt ut mot ett Q, vissa typer av mättat fett anses fortfarande vara  ”farliga” så dom ska inte ätas – men övriga fetter är det fritt fram med. Och man får äta mer grönsaker än vad man gör på en strikt LCHF kost….

Personligen tycker jag att det blir lite förvirrat när man samtidigt som man förespråkar en LCHF, förlåt – LCHQ 😉 kost, driver ett  företag som säljer musli, flingor, bars, juice och smoothies. LCHQ? U tell me.

Credibilitylevel? I say zero.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “LCHF eller jag menar LCHQ… eller I want a piece of the cake

  1. Hahahaha fyfan vad roligt! HÅLLER VERKLIGEN MED DIG! Trodde det var ett skämt när Paulun kom ut med ”LCHQ”.. Say what!? Snacka om att någon är desperat…

    Tack för en klockren LCHF blog! Min nya favorit 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *