LCHF smörbollar

20120407-090355.jpg

Dags för lite godis! Det blir mycket familjeträffar nu under påskhelgen, så man får ju ladda upp med något LCHF gott. Dom här hittade jag på Annika Rogneby´s blogg. Gör ett besök där om du är sugen på något ”sött”. Hon har massor att erbjuda.

Till 15st behöver du:

50 g smör

1 msk kokosfett

2 dl mandelmjöl

2 msk sukrin

1 tsk kaffe

något att rulla dom i – kokosflingor eller flagad/flisad mandel

Blanda ihop allt och gör små bollar. Rulla i kokos eller mandel. De var goda, men nästa gång kanske jag blandar i lite hackad mandel eller lite riven kokos även i smeten. Så man får lite tugg. Ställ sedan i kylen så de stelnar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *