Tid att tänka

20120216-165716.jpg

Semester…plötsligt har man all tid i världen. Inga tider att passa, inga om eller men, inga måsten. Många stora frågor man inte orkat ta ställning till i vardagen gör sig påminda. Men plötsligt känns dom inte lika svåra att besvara. Man har fått ett annat perspektiv på saken. Tid och distans brukar ha den funktionen.
Dagarna spenderar jag mestadels liggande i en solstol under en palm. Kollar på folk, tänker och läser en hel del. Mest läser jag faktaböcker om näringslära och hälsa. Fantastic tycker att jag är helt störd 🙂 . Men jag brinner ju verkligen för det där! Tycker det är högintressant hur kroppen svarar på den mat vi stoppar i oss. Älskar när jag kan läsa mig till fakta, speciellt sådana som säger motsatsen till sånt vi fått lära oss redan som små- som att mättat fett är farligt och att light produkter är hälsofrämjande.
Som en blixt från klar himmel slår det mig att jag borde utbilda mig till kostrådgivare! Inom LCHF då såklart 🙂
Här i semesterparadiset vimlar det av folk som ser allt annat än friska ut ( syftar på det metabola syndromet). Jag menar inte att lösningen är strikt LCHF för alla, men jag vågar nog påstå att de flesta skulle må bra av det i någon form. Det är där jag kommer in i bilden 🙂 . Jag vill hjälpa människor till ett bättre liv med rätt kost ( och motion såklart). Alla förtjänar att må bra, men jag tror det är väldigt många som inte vet hur man ska gör för att nå dit.
Semester…. Tid att tänka…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Tid att tänka

  1. Verkar inte gå någon nöd på er :)!

    Funderar på precis samma sak….kostrådgivare, det vore nåt det!

    Ha det fint!

    1. Hallå! Har kollat in MF utbildningar. Verkar vara bästa alternativet tycker jag. Klart du ska läsa till det! Världen behöver fler upplysta personer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *