32 dagar kvar…

Shit! Typs bara en månad kvar….Börjar dra ihop sig. Då är det inte så kul att det  inte hänt ett skit med kroppen sedan förra veckan 😯 Eller jo, sorry, jag har gått upp ett par hekto och minskat någon millimeter i lår-omfång…Kan kännas som att det kvittar. Men inte är jag bitter inte, ha ha ha. Fast så farligt är det inte. Var nämligen och köpte nya jeans idag – 1 (eller 2) storlekar mindre än vad jag brukar ta! Hipp hipp hurra!!!

Så nä, det är helt ok. Är väl på en platå just nu så det är bara till att hålla ut. Blir säkert bättre till nästa vecka. Jag har i alla fall ”smittat” mellan syster. Nu har även hon (och hennes man) börjat med LCHF. Ska bli sjuuukt intressant att följa henne mot hennes mål. Mycket spännande också att jämföra min…(vill inte kalla det viktresa, för det är en centimetersresa) med hennes då vi har helt olika aktivitetsnivåer. Jag tränar 4-5 gånger i veckan, syrran…. noll. Håller som bäst på att läsa en bok om att träning inte spelar någon roll  för viktreduktion ( Varför blir vi feta av Gary Taubes). Very interesting. Vi får se hur det går för oss och se vilka slutsatser vi kan dra om några månader.  Jag är som sagt bara väldigt glad att hon hoppat på LCHF tåget.

Så come on siss, nu kör vi!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “32 dagar kvar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *