88 dagar kvar…

Började morgonen med att ta mina mått och väga mig.  Måste poängtera att vikten är egentligen totalt ointressant, det är ju centimetrarna som är det viktiga.  Jaja, såhär såg det ut idag…

Vikt: 63.4 kg  (-0.4)

Arm: 28 cm (oförändrat)

Midja: 72 cm (-1.0 cm)

Äss: 89 cm (-2.0 cm)

Äss: 100 cm (oförändrat)

Inte mycket som hänt, fast det gör det ju inte på en vecka. Jag mår i alla fall bra och har inte haft några symptom alls. De gånger jag tidigare dragit ner på kolhydraterna har jag fått ”myror” i benen varje gång jag gått och lagt mig. Skitjobbigt är det, så jag är glad att det uteblivit…So far anyways. Skulle det hända igen tänker jag prova magnesiumtabletter. Är skeptisk rent allmänt mot tabletter och pulver, men som sagt, händer det igen ska jag prova.

I morgon tänker jag gå igenom vad jag stoppar i mig, hur mina måltider ser ut och hur det ser ut med mat innnan/efter träning. Kan vara intressant att gå tillbaka och se om man gör några förändringar ju närmre målet man kommer.

Nu blir det en kopp grönt te med lite Cocosa i. Rekommenderas starkt. Grön te för att det är fullt med antioxidanter och är cancerhämmande, Cocosa för att det är fullt med natuligt fett.

Läs mer om Cocosa här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *