Fredags frukost

20121102-092503.jpg

Vi börjar dagen med protein och fett! Två hackade ägg blandas med lite smör, dill, salt och peppar. Till detta räkor och avocado. I’m ready for work!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “Fredags frukost

  1. din frulle passar bra till middag oxå, vilket var precis vad jag åt igår kväll 🙂 Däremot blev min frulle imorse en hög m misslyckade kokosplättar, fick inte till dem i stekpannan… Men jag är lika glad för det, har en skön träningsvärk i kroppen eft veckans pass o är dessutom ledig idag! Ha en bra helg!

    1. Så enkelt, men alltid lika gott! Träningsvärk säger du, det är allt en skön känsla det där:) Själv har jag bara fått till två träningspass denna veckan och dom var inte några superpass iheller… Siktar på veckan som kommer, 4 pass och ev nytt träningsupplägg. Ha det bäst i helgen du med 🙂

    1. Jag är inte heller big fan of frukost direkt efter jag vaknat, men oftast är jag uppe en tre timmar innan jag käkar och då går det hur bra som helst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *