4 ägg
120 g cream cheese
1/2 dl fiberhusk
1 vitlöksklyfta
1 tsk paprikapulver
1 tsk spiskummin
1/2 tsk chilipeppar
Sätt ugnen på 150 grader. Vispa äggen. Häll i cream cheese, kryddor och pressa ner vitlöken. Vispa. I med fiberhusken och vispa lite till. Låt svälla 10 minuter. Tag fram 2 st plåtar och lägg bakplåtspapper på dessa. Fördela degen på de två plåtarna. Lägg sedan bakplåtspapper ovanpå degen och kavla ut den tunt. Det ska typs täcka hela plåten. Låt pappret ligga kvar som skydd medan degen gräddas i ugnen 10 min. Man kan sätta in båda plåtarna samtidigt. Sedan är det bara till att antingen skära ut runda bröd, eller dela degen på mitten så du får 4 rektanglar. Vid alternativ ett blir det automatiskt lite ”degspill.”
Sen är det klart!

Spännande, detta ska jag prova 🙂
Har du provat att frysa dem?
Jepps det går bra att frysa dom! Bröden funkar även om man vill göra wraps. Hoppas du gillar dom!
Åh detta skall jag testa idag, jag är ny i denna LCHF djungel så jag blev glad när jag hittade detta recept….älskar tacos..:)
Halloj Linda! Kul (och klokt) att du bestämt dig för att testa LCHF 🙂 Tacoböden är goda, och man måste ju inte skära ut sådäg snygga runda. Det gör man bara när man har gäster 😉 Lycka till med viktnedgången!
Provade dessa tacobröd och det blev superbra! Detta blir standard hemma hos oss på Tacomiddagarna!
Härligt att höra 😀