Gearing up!

Värmer upp på den berömda foamrollern (som i våras knäckte revbenet på mig 🙁 ) Det dröjde ett bra tag innan jag blev vän med den här igen – men nu är vi oskiljaktiga. Toppen som en del av min uppvärmning, mjukar upp musklerna och förbereder nervsystemet för aktivitet. (Funkar även som massage för resten av kroppen.  Mjukar upp stel bindväv och lossar triggerpunkter och elaka knutor.) Håll till godo, jag bjuder på den här sexiga armhålsbilden 🙂


Girl is gearing up! Foamroller, skivstång, vikter,  box, medicine ball och….

The sled….

Det är den här man ska putta framför sig, med snabba ben – as fast as possible, samtidigt som man ska försöka tänka på att inte kräkas upp sina egna inälvor

Avslutar detta pass med favvo PWO:n. Kokosvatten och Holistic whey.

Life is good!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “Gearing up!

  1. Oh, roliga övningar! 🙂
    Svett när man samtidigt har kul är ju det BÄSTA! 🙂
    (vid lunch kommer äntligen det efterlängtade inlägget om gryn, gluten och flingornas varande eller inte varande! 😉 )

  2. Asså om jag flyttar hem, vill du bli min personliga tränare? Jag kan bo hos mamma och pappa så jag har råd med gymavgifter, och sen kan jag betala dig i kokosfett. Deal eller?

    1. Ha ha ha, jag garvade läppen av mig. Betala mig i kokosfett 😀 …. Alltså ska du verkligen komma hem? Vad händer? Du behöver ju inte ta det just här i detta forum kanske 😉 Men om du verkligen ska komma hem kan du bo i studion. Du handlar och lagar mat – jag ser till att du rör på dig. Deal? Puzz å kraum

  3. Haha SURRAN (det är skånska för ”syrran”) du är rolig du! Bo i studion och vakna till Mussi-kluttar och sånt, mys! Men nä, tyvärr kommer jag inte komma hem… Ska hitta en ”soft” lgh att bo i nu och sen får vi se hur allt blir! Ibland sitter jag dock och tänker att det hade varit soft och att det hade vart gött som fan att du ba var Jillian i Biggest Loser och att jag var en fettis som blev pushad till mina limits. 😀 Miss you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *