Hemma igen!

Parque EcologicoDå var man hemma igen efter tre helt underbara veckor i Karibien! Jag har badat i de klaraste vatten, fått uppleva laguner, regnskog, grottor, öar och stränder som ser ut som om de vore photoshopade. Så många intryck, så mycket trevliga människor och ett fantastiskt resesällskap (kram på er Bella och Rebecca :D)!

Vi började vår resa i Dominikanska Republiken. Hyrde en bil och körde längs med kusten från huvudstaden Santo Domingo till Macao och stannade till på ett par olika ställen och hyrde boende via Airbnb. Att åka runt och bo såhär kan jag verkligen rekommendera! Man får ju en helt annorlunda bild av både folket, turismen och naturen än om man tar in på ett all-inclusive hotell och bara spenderar sin tid där. Inget fel i det, men man får som sagt en annan och kanske orättvis bild av ön eller staden man besöker.

Boca Chica

Dominicus, Bayahibe

Dominicus

Laguna parque Ecologico

Vi hade även några dagar i Puerto Rico då vårt flyg hem gick därifrån. Vi hyrde bil här också, vilket jag rekommenderar. Det finns sjuuuukt mycket att se på den här ön. Vi hade tyvärr alldeles för få dagar på oss men hann ändå uppleva en del. Höjdpunkten var lätt Cueva ventana, en grottöppning med en helt magisk vy…

Cueva ventana

Men nu är jag som sagt hemma i kylan igen. Solbränd, utvilad och med drömmar om ett annat liv. Eller kanske inte ett annat liv, men ett liv som innehåller mer resor, mer möten med människor, mer ledig tid och mer frihet. Kanske dags att skaffa sig det livet nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *