Skruttpass

Höstjogg

Hade ett riktigt skruttigt träningspass igår! Är inte van vid det där. Brukar alltid kunna öka i någon övning, men igår var det precis tvärtom. Fick sänka vikterna eller göra färre reps. ”Viloveckan” samt på tok för lite mat i dagarna fyra , samt två tidigare glycogentömmande pass har satt sina spår. Vad gäller maten blir det ofta lite av den varan de dagar jag är ledig. Hoppar frukosten, äter en sen lunch och middag. Måste sluta slarva. Har inte heller ätit några mängder kolhydrater vilket gör stor skillnad på hur mycket jag orkar lyfta. Men…..på lördag är det dags att fylla på igen. Läääängtar!

I söndags körde jag något som jag inte gjort på ett par år, nämligen steady state cardio!!! Det var alldeles vindstilla ute, soldis och hög luft - superhöstigt behagligt väder. Snörade på mig skorna och begav mig ut på en joggingtur!!! Helt galet, men det var väldigt skönt. Inte alls som jag minns det. Anyways, jag hade antagligen inte pallat springa så långt om det inte hade varit för Spotify running. Musiken anpassar sig efter takten man springer i, sen är det bara till att pinna på i den takten. Varken mer eller mindre. Det blev en 40 minuters runda i 165 bpm 😀 Om den här joggingturen var början på något nytt eller en ren tillfällighet återstår att se. Men det känns inte helt främmande.

I morgon är det dags för ytterligare ett styrkepass. Är i valet och kvalet om jag ska börja dela upp kroppen i över/under och lägga till HIIT de dagar jag kör överkropp. Vad tror ni om den?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *