Två veckor och 11 cm mindre

Det går bra nu och resultaten visar sig. På två veckor har jag blivit 11 cm mindre!!!! Mest har jag tappat på magen/buken. Mindre fludder nu 😀 Vågen visar -1,5 kg och det känns bra det med. Allt blir bra när man är inne i rätt flow som jag är nu. Träningen går bra och den är framför allt jäkligt kul! Har fått till alla veckans styrkepass, men däremot inte hunnit med den dagliga PW/joggen enligt planen. Men fyra rundor hanns med i alla fall.

Maten är fortfrarande simpel. Kött, fisk eller ägg med massor av grönt, avokado, oliver och oftast en smörbaserad sås. Smör eller majjo. Kaffe med en tsk kokosolja på morgonen. Fem av veckans sju dagar tankar jag bara rätt bränsle. De andra två dagarna är ”fria”. Det finns utrymme för bär, dessert, snacks och några glas vin.

Det verkar som att kroppen gillar upplägget styrka med korta intervaller mellan övningarna, samt mer grönt och lite mindre fett. Eller i alla fall fett i dess ”naturliga” form. Får se vilka resultat nästa vecka bjuder på. Ska till Milano över helgen och det kan nog bli en hel del god mat och en och annan aperol med prosecco 😉

2 reaktioner till “Två veckor och 11 cm mindre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *